20. Miklavžev tek, 3. december 2023, Snovik Reviewed by Momizat on . Po nekaj letih premora se vrača Miklavžev tek v Snoviku. Gre za enega najslikovitejših tekov v seriji Gorenjska, moj planet, ki letos praznuje okroglo, 20. oble Po nekaj letih premora se vrača Miklavžev tek v Snoviku. Gre za enega najslikovitejših tekov v seriji Gorenjska, moj planet, ki letos praznuje okroglo, 20. oble Rating: 0

20. Miklavžev tek, 3. december 2023, Snovik

Po nekaj letih premora se vrača Miklavžev tek v Snoviku. Gre za enega najslikovitejših tekov v seriji Gorenjska, moj planet, ki letos praznuje okroglo, 20. obletnico. Letos bo tek, ki poteka na 5,7 km dolgi progi od Term Snovik do cerkvice na Gori, organiziran v nedeljo, 3. decembra. Več o njem pa si lahko preberete na spletni strani prireditve.

Miklavžev tek bo tudi letos, podobno kot vsa začetna leta serije, zaključna prireditev Gorenjske, moj planet, tako da bodo na njem podeljene tudi zaključne nagrade in priznanja.

Število udeležencev na tej prirditvi je omejeno in običajno so bila vsa mesta zapolnjena, zato pohitite s prijavo. Dva evra od vsake prijave bosta letos namenjena za dobrodelne namene.

Scroll to top